Els ciclistes de la Volta a Catalunya passen per la Garrotxa per segona vegada en una etapa compresa entre Llanars i La Molina

El pilot de la Colta Ciclista a Catalunya ha tornat a passar aquest dijous per la comarca de la Garrotxa, en la disputa de la quarta etapa, que sortia de Llanars  quan faltaven 10 minuts per a la 1 del migdia en direcció a La Molina, sota una distància de 150 km.


Els ciclistes han arribat a Olot 5 minuts abans de l’horari previst, a 2/4 de 2 de la tarda, i ho han fet replegats en un únic grup, després d’haver-se produït alguns intens d’escapada durant els 30 primers quilòmetres d’etapa però sense èxit. Prèviament han passat per la Vall de Bianya i La Canya, i un cop a Olot han pujat per la cantina en direcció al Coll de Coubet, de primera categoria i per tant puntuable per al mallot de la muntanya.

Alguns curiosos s’han aplegat als vorals de la pujada de la cantina per veure per última vegada en aquesta edició de La Volta a alguns dels millors ciclistes del món. El primer a fer el cim ha estat el corredor belga del Lotto-Soudal Thomas de Gendt, l’actual líder de la classificació general.

La d’avui era la segona i última etapa de muntanya, ja que per a les tres pròximes jornades els esperen una etapa completament plana i dues de mitja muntanya. La Volta Ciclista a Catalunya acabarà aquest diumenge a la capital catalana.

x