Els Mossos d’Esquadra detenen tres dones per cometre vint robatoris a Olot

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot han fet pública avui la detenció, el passat dilluns 25 de març, de tres dones d’entre 21 i 38 anys com a pressumptes autores d’una vintena de robatoris amb força en domicilis de la capital garrotxina.Aquestes detencions són el resultat d’una investigació oberta l’any passat després de detectar-se un seguit de robatoris a Olot, amb el mateix modus operandi. Les pressumptes lladres accedien als pisos trucant als intercomunicadors dels edificis simulant repartir correu i propaganda. Un cop dins, forçaven la porta d’un pis on no hi havia ningú amb diversos mètodes, trencant el bombí, amb un plàstic tipus radiografia o fent palanca amb el marc de la porta. Haurien sostret principalment diners i joies.


Les detencions es va produir aquest dilluns quan un ciutadà va alertar els Mossos tenia retinguda una dona que havia intentat forçar un domicili del  carrer Mestre Moner d’Olot. Els agents van comprovar que la pressumpta autora era una de les sospitoses dels múltiples robatoris, que anava acompanyada de dues dones més en el moment dels fets. Pocs minuts més tard una patrulla va localitzar les altres dues implicades i les va detenir com a autores de la temptativa de robatori. Les detingues han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot. La investigació continua oberta per determinar si podrien estar implicades en altres delictes.

x