La psicòloga Joana Frigolé destaca la importància del ‘coaching’ emocional per a emprenedors a les jornades Garrotxa Emprèn

La ‘coach’ Joana Frigolé va ser ahir a Olot en el marc de les jornades Garrotxa Emprèn per parlar de com d’importants són les emocions per als emprenedors. També va presentar-hi el seu darrer llibre, Posa Llum a la teva vida, una reflexió sobre el creixement personal amb consells per a relacionar-se d’una forma més saludable.

La importància de les emocions en el món de l’emprenedoria i l’empresa va centrar una de les sessions del Garrotxa Emprèn aquest dimecres. La convidada va ser Joana Frigolé, una reconeguda psicòloga, coach i conferenciant, autora del llibre “Posa llum a la teva vida”.

Joana Frigolé, Coach i autora del llibre ‘Posa llum a la teva vida’: Per a l’emprenedor és molt important la xarxa relacional que tingui, de clients, de proveïdors… l’autenticitat, la capacitat que tingui per oferir el que vol oferir… i com sempre jo parlo de les emocions i de com l’amor o l’alegria el poden ajudar a aconseguir els seus objectius i acceptar que en determinats moments ens haurem d’enfadar, hi haurà projectes que no aniran com esperàvem però que tot forma part del seu procés.

L’obra que Frigolé va presentar a la sala d’actes de l’Hospici d’Olot detalla un procés de coaching per a la transformació emocional, amb l’objectiu de generar converses i relacions constructives amb els altres, canviar creences, viure el present amb més tranquil·litat i tenir ambicions de futur. Les jornades Garrotxa Emprèn, que s’han portat a terme al llarg de quinze dies a Olot, finalitzaran aquest divendres amb l’entrega dels premis 100% Emprenedors.

 

x