Les Planes d’Hostoles duu a terme actuacions de millora en tres punts del municipi

Les Planes d’Hostoles s’està posant al dia pel que fa a petites accions de millora al municipi. La primera és al carrer lateral a l’Escola Sant Cristòfol. Feia temps que li convenia un arranjament, però arran de les actuacions de millora a l’escola centenària, es va preferir esperar uns mesos perquè no coincidís en el temps i no afectés al funcionament normal de l’equipament.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “Un cop acabada l’escola, que és una actuació molt important que ens ha ocupat molt, feia falta arranjar aquest carrer que fa d’entrada lateral i serveix perquè hi parin els autobusos escolars”.

D’altra banda, hi havia dos camins del municipi que requerien d’un reasfaltatge a causa del desgast i dels episodis de pluja de la passada tardor. D’entrada, el pont situat al barri de la Roureda, actuació necessària per tal de no patir futurs problemes estructurals. L’última acció és al camí Planjuí, un petit tram de 200 metres a l’entrada del municipi que afectava a mitja dotzena de cases.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “Ara encara s’estan fent les actuacions d’arranjament per asfaltar-lo. És un tram de 200 metres just a l’entrada de Les Planes i la carretera que continua cap al barri de Planjuí, que afecta a unes cinc o sis cases.”

Totes aquestes accions han de servir per facilitar el dia a dia dels planencs i planenques i la majoria d’elles ja estan completades o pràcticament completades.

x