Núria Feixas pren el relleu de Jordi Fosas al capdavant del Festival Ésdansa

Núria Feixas és la nova directora del Festival Ésdansa agafant el relleu de Jordi Fosas, que fa uns mesos va ser nomenat nou director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa. Nascuda als Hostalets d’en Bas fa 29 anys, fins ara formava part de l’equip de coordinació i producció  del festival. Des del 2014 forma part de la junta del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny, on hi va començar a ballar amb només sis anys.

Núria Feixas, directora Festival Ésdansa: “És un gran repte, hi ha moltes coses de l’Ésdansa que conec, d’altres que no tan i espanta una mica al principi, però se que tinc una comissió que m’ajudarà amb la programació, tema econòmic..”

Amb l’aval de la comissió organitzadora Feixas pren el relleu amb l’objectiu de donar continuïtat a la feina feta pel director anterior, entre els quals complir amb els objectius dels tres últims anys: centrats en la participació i formació.

Núria Feixas, directora Festival Ésdansa: “Jo crec que l’objectiu és seguir treballant com fins ara. El Festival no canviarà l’estructura.”

Com ja va dir en el seu moment,  Jordi Fosas continuarà vinculat a la comissió organitzativa del festival ajudant en tot el que pugui i en la mesura de la seves possibilitats.

x