La 2a edició de la Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts tindrà lloc aquest diumenge

Després d’haver aconseguit aplegar més de 1.500 persones a la passada edició, torna la Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts amb la intenció de superar el nombre de participants de l’any passat. A la passada edició també es van recaptar un total de 5.400 euros destinats íntegrament a Oncolliga Girona, associació a la qual es tornaran a destinar els fons que s’aconsegueixin recaptar a aquesta segona edició. La cursa està oberta a tothom qui hi vulgui participar, ja que la finalitat de la qual és totalment solidària.

Jenine Subirana, Tècnica Ajuntament Sant Joan les Fonts: “És una de les coses que vam tenir molt clares des d’un principi, perquè vam dir, critiquem molt el fet que les dones volem els mateixos drets que els homes i som les primeres que organitzem una cursa i els hi tallem el poder accedir-hi. I es va decidir amb tota l’organització que no, que l’obriríem a dones, homes i nens. El que volem és recaptar diners pel càncer, llavors vam decidir que deixàvem participar a tothom i que també era una manera per no limitar res ni a ningú”

Enguany el recorregut serà de sis quilòmetres sense desnivell que es poden fer corrent, caminant, amb cadira de rodes i cotxets. A partir de les 10 del matí es donarà el tret de sortida des del Prat de les Comonines, punt en el qual també finalitzarà el recorregut. Les inscripcions per Internet ja estan tancades, però encara és possible fer-ho el mateix diumenge a partir de dos quarts de nou del matí al mateix punt de sortida.

Durant la jornada es duran a terme diverses activitats complementàries a la cursa com zumba, esmorzar popular, fotocol i tallada de cabells solidària, entre d’altres. I el dia abans es farà un acte d’homenatge a la dona assassinada pel seu ex marit el passat mes d’octubre.

x