La consellera Àngels Chacón visita els empresaris i l’equip de JuntsxCat a Sant Joan les Fonts i la Vall d’en Bas

Aquest divendres la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, s’ha reunit amb la cap de llista de Junts per Catalunya a Sant Joan les Fonts, Maria Vidal i la resta de membres de la formació, a més de diversos empresaris del municipi. La trobada s’ha dut a terme per compartir opinions i experiències i posar sobre la taula temes relacionats amb l’empresa, la innovació i l’activitat econòmica de Sant Joan les Fonts. A dos quarts de dues del migdia també ha atès als mitjans davant el Restaurant Les Escoles de Begudà.


Durant la tarda també s’ha reunit amb la formació de Junts per la Vall per conèixer als candidats i donar-los el seu suport. Per acabar la jornada, aquest vespre la consellera també ha assistit als Premis 100% Emprenedors Garrotxa que s’han celebrat al Teatre Principal d’Olot.

x