La Unió Esportiva Olot rep el Vila-Real B diumenge a l’Estadi (17h) amb l’absència d’Alan Baró

La Unió Esportiva Olot es prepara per rebre aquest diumenge a un dels equips forts de la lliga: el Vila-Real B. El filial groguet és de les plantilles més golejadores de la lliga, però l’Olot espera mantenir el seu fortí intacte, on fa deu jornades que no hi perd.

L’Estadi Municipal veurà diumenge un dels millors filials que existeixen al futbol estatal. El Vila-Real B arriba a Olot immers en la lluita per ocupar llocs de play-off d’ascens; tot i que porten deu jornades aconseguint només una victòria, el filial groguet compta amb una de les plantilles de més qualitat de la categoria. L’Olot espera mantenir la dinàmica a l’Estadi Municipal, on fa mesos que no s’hi veu cap derrota, però l’equip sap que ha de respondre molt bé sobre el terreny de joc per aconseguir un resultat positiu.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Tractant de ser molt bons, perquè ens enfrontem a un equip que és boníssim, té la millor pedrera d’Espanya. Hem de ser molt bons, com vam ser a Alacant o contra el Barça B. Però sí que és veritat que el Villarreal B té un punt tècnic molt important.”

L’Olot, per la seva banda, necessita trobar la pólvora per aconseguir els seus objectius. La plantilla només ha pogut perforar la porteria contrària en dues ocasions en els darrers set enfrontaments, però la faceta golejadora preocupa poc al cos tècnic: Garrido posa en valor el domini de pilota i d’ocasions que té l’equip en els darrers partits davant de rivals de nivell.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “S’ha de donar molt valor al què fem; no se’ns pot exigir que anem a Alacant a guanyar, i a més dominant. Sí que ens falta ser més efectius, però treballem bé, i el responsable màxim de no fer més gols al cap i a la fi sóc jo.”

El partit es disputarà aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda. Alan Baró està sancionat per acumulació de targetes grogues, i no podrà jugar contra el Vila-Real B.