L’Hoquei Olot B-Sensible inicia la disputa les eliminatòries pel títol de la Nacional Catalana contra el Sant Just

Qui afronta amb tota la il·lusió del món el proper partit és l’Hoquei Olot B-Sensible. Diumenge inicia la disputa pel la lliga a la pista del Sant Just, en els quarts de final de l’eliminatòria pel títol de la Nacional Catalana. Els de Miqui Ràfols intentaran revertir el factor pista en contra, per solucionar el duel davant la seva afició.

L’Hoquei Olot respira tranquil després d’aconseguir la permanència una temporada més a la Nacional Catalana al superar el Ripollet, i ara espera gaudir amb les eliminatòries pel títol de lliga. Per seguir avançant en la competició, hauran de superar el Sant Just, un equip al qui ja s’han enfrontat en dues ocasions, on tots dos es van fer forts a la seva pista aconseguint la victòria davant la seva afició. Els del Baix Llobregat compten amb diversos jugadors de categoria, com l’exjugador d’OK Lliga Borja López o Freddy Hinojal, amb experiència a l’OK Plata. El seu entrenador és Ferran Pujalte, ex del Barça i el Vic, amb qui ha guanyat el màxim campionat estatal, copes del rei o d’Europa. Miqui Ràfols considera que la velocitat és una de les armes fortes del rival.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot b-Sensible: “És un equip que juga molt bé al contraatac, i que és màxim golejador de la categoria. Sabem que treballa bé la base i per tant allà ens trobarem amb força afició a les graderies.”

L’Olot té un altre problema: com que el Sant Just es va classificar a la fase dels millors, podria decidir l’eliminatòria davant la seva afició si s’arriba a un tercer partit. Ràfols vol revertir i disputar el passi a casa.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot b-Sensible: “Tenen el factor pista merescut, i aquesta setmana intentarem endur-nos de bones a primeres la victòria per poder optar a resoldre l’eliminatòria davant la nostra afició.”

El primer partit de la sèrie es jugarà aquest diumenge, a partir de les quatre de la tarda al Pavelló d’Esports de la Bonaigua de Sant Just Desvern.

Deixa un comentari