El CEF Bosc de Tosca surt derrotat davant un combatiu AD Guíxols (1-3)

El CEF Bosc de Tosca va disputar aquest dissabte la jornada número 27 de lliga a Segona Catalana. Els jugadors de Miquel Salavedra van sortir derrotats del duel contra l’AD Guíxols per 1-3. El conjunt local no va començar el partit de la millor manera possible i al minut 14 el conjunt visitant va marcar el primer a la sortida d’un córner. Un gol que avançava els visitants en el marcador. Al minut 26, l’equip de fora va marcar el segon. Tot i això, el Bosc de Tosca va saber reaccionar i va aconseguir el gol al minut 34 en un contraatac.


A la represa, els jugadors de Miquel Salavedra van sortir buscant l’empat. Tot i això, al minut 52, una errada del porter groguenc va provocar un penal a favor de l’AD Guíxols que l’equip visitant va saber transformar. Amb l’1-3 en el marcador, el Bosc de Tosca va anar la resta del matx a remolc, sense ser capaç de transformar cap ocasió de gol.

Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: “Nosaltres almenys donem la cara i estem a punt de, no donar la sorpresa, però de jugar de tu a tu amb aquests equips que porten anys fent promocions i estan al capdavant de la classificació. Content, però decebut pel resultat”.

 

Toni Sánchez, entrenador AD Guíxols: “Hem vingut a fer un partit molt seriós. Hem fet uns primers 25 minuts molt bons on hem aconseguit posar-nos per davant. Ells han apretat, és normal, han fet el gol. I a la segona part, hem tingut la sort del penal, però els dos hem fet minuts bons”.

Una dura derrota abans d’enfrontar el pròxim partit a casa de la UD Cassà.