El CN Olot supera el CN Caldes amb contundència (15-1)

El CN Olot va superar aquest dissabte el CN Caldes amb contundència per 15-1 en l’últim partit de la temporada regular. Els visitants es van avançar en el marcador amb la primera diana del partit. L’Olot no es va arronsar i va finalitzar el primer període amb un 5-1 en el marcador. Amb una bona defensa, l’Olot va continuar marcant la diferència i el segon període es va acabar amb un 9-1 a l’electrònic.

L’equip visitant no podia desenvolupar el seu joc correctament. L’Olot va continuar defensant de manera impecable i el tercer parcial va finalitzar amb un 12-1. L’últim període no va canviar la dinàmica de tot el matx i finalment el conjunt local es va acabar imposant amb un contundent 15-1 al marcador.

Jan Ibern, entrenador CN Olot: “Acabar la temporada i l’últim partit amb aquesta victòria, molt contents. No hem aconseguit l’objectiu, que era intentar quedar dels dos primers. Hem acabat quarts al final, però bé, el nivell de la lliga era molt alt respecte l’any passat”.

 

César Raviña, entrenador CN Caldes: “L’Olot és un equip amb més experiència que el CN Caldes. A priori, ja sabíem que era complicat aquí. Avui hem vist molt encertat el porter local”.

L’Olot ha finalitzat a la quarta posició de la classificació i ara afronta la segona fase que constarà de quatre partits més.

x