UE Olot i Vila-real B regalen una gran tarda de futbol als 1.300 aficionats que han estat presents a l’Estadi Municipal (2-2)

Gran partit de futbol el que s’ha pogut veure questa tarda a l’Estadi Municipal d’Olot. Després de moltes jornades, l’equip visitant ha vingut a proposar un joc atacant i atrevit, un Villarreal B plegat de jugadors joves amb molt talent que han demostrat perquè estan a les primeres posicions de la lliga, i amb un Olot a l’altre cantó del camp que ha sabut jugar de tu a tu contra un clar candidat a pujar de categoria.

El partit ha començat de cara per l’equip visitant, molt més ordenat i amb les idees més clares, i ben aviat se n’ha sabut aprofitar, gràcies a una diana de Simón al minut tretze de partit. L’Olot, però, no s’ha arronsat i ho ha seguit intentant, i al minut 26 Marc Mas ha posat les taules en el marcador. El Vila-real B ha quedat lleugerament tocat, ja que no era el mateix equip que havia sortit com un tro durant el primer quart d’hora de joc. Pocs minuts abans del descans Pedro del Campo, que avui s’ha estrenat, ha fet embogir als 1.300 espectadors presents avui a l’estadi, amb el dos a un.

La segona part ha estat més tranquil·la, però els dos equips han seguit tenint ocasions, algunes molt clares, sobretot pels locals, però la pilota no ha volgut entrar cap cop més, tot el contrari del Vila-real B, i és que al minut 70 Bueno ha clavat un autèntic golàs des de fora l’àrea, salvant un punt pel seu equip.

Amb aquest empat els groguencs segueixen a la zona de playoff d’ascens, mentre que la Unió Esportiva Olot baixa a la onzena posició, en part per culpa del repartiment de punts després de la desaparició de l’Ontinyent. La setmana que ve els jugadors de Raúl Garrido visitaran el Castelló, que es troba actualment en zona de descens.