El Teatre Principal acull un taller de networking empresarial, una de les darreres activitats del Garrotxa Emprèn

El saló de descans del Teatre Principal d’Olot va acollir aquest divendres una de les darreres activitats del Garrotxa Emprèn. Un taller de networking empresarial que va organitzar l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa. L’activitat es va desenvolupar amb l’objectiu d’intercanviar coneixements i aprendre noves maneres de fer.

David Jané, membre Joves Empresaris de la Garrotxa: “La proposta és la que fa habitualment la JEC dins el marc del Garrotxa Emprèn. La de fer una activitat de Networking. Però en lloc de fer-ho en un format tradicional de presentar-nos, intercanviar targetes i explicar què fem, en aquesta ocasió, la proposta de la JEG va en el sentit de fer un joc”.

Un joc col·laboratiu. Una vintena de persones provinents d’empreses de diferent mida i diferent sector van participar a l’activitat.

David Jané, membre Joves Empresaris de la Garrotxa: “Una proposta, una metodologia que vam veure que podia funcionar. Un format que ja existeix i que ens ve proposat en aquest cas per una empresa externa”.

El Garrotxa Emprèn posa fi, d’aquesta manera, a dues setmanes d’intensa activitat, amb l’esperit de donar visibilitat a l’empresa i l’emprenedoria de la comarca.