ERC torna a presentar candidatura a l’Ajuntament de Les Preses amb el nom de +Aprop

Esquerra Republicana de Catalunya, grup municipal a l’oposició a Les Preses, torna a presentar candidatura al municipi garrotxí, aquesta vegada sense les sigles d’ERC i amb el nom de +Aprop. Entre els seus primers objectius destaca la idea d’aglutinar el major nombre de sensibilitats del municipi sense exclusions.

La seva cap de llista és Mari González, mestra de professió vinculada al teixit associatiu del municipi que l’últim mandat ha estat a l’Ajuntament de les Preses com a regidora a l’oposició.

Mari González, candidata +Aprop a l’alcaldia de Les Preses: “Va ser una experiència gratificant i alhora ens va permetre veure on volíem canviar les coses. Per això vam decidir que havíem d’apostar per l’obertura del grup, eixamplar bases, fer xarxa i sobretot apostar pel jovent i la mainada del poble, que ha de ser el futur. Ens trobàvem que participem de moltes associacions, en moltes entitats però acabem les reunions dient que sempre som els mateixos. Com pot ser? El nostre mateix grup ja és molt divers, de diferents àmbits. El nostre lema és anem sumant, no anem seguint”.

Els nou primers noms de la llista els integren veïns també integrats en el teixit associatiu del poble com són Estel Muntada, Gil Danés, Txell Aguilera, Montse Aguilar, Josep Estartús, Pere Puig, Mònica Portas i Rubén Giménez. Pel que fa a d’altres objectius anunciats per la candidatura, asseguren que volen fer l’Ajuntament de les Preses més obert, accessible i proper als veïns. Proposen adequar espais i infraestructures en la mesura que serveixin per a activitats conjuntes i accessibles a tothom. També han anunciat la voluntat de projectar Les Preses en els àmbits social, cultural, econòmic i mediambiental i renovar els lligams amb els municipis veïns.

Deixa un comentari