La consellera d’Empresa i Coneixement dona suport a l’Espai Cràter i assegura que treballa per col·laborar-hi econòmicament

Durant la seva visita a Olot, la consellera d’Empresa i Coneixement va referir-se a l’Espai Cràter. Àngels Chacón ha assegurat que el projecte posiciona estratègicament la comarca amb una visió de futur i que es troba en sintonia amb les voluntats del departament. La consellera dona suport a l’Espai Cràter i assegura que s’està treballant per aconseguir els recursos necessaris per col·laborar-hi.

Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement: “L’Espai Cràter estratègicament posiciona la comarca amb una visió molt de futur. Ens hem de posar en el context global, mirar com des de la conselleria pretenem diversificar l’oferta turística, desestacionalitzar-la. Crec que és un projecte que enllaça molt bé amb el territori i ajuda a captar un cert tiùs de turisme. Tenim total sintonia, tant de bo tinguéssim els recursos que voldríem. En això estem i treballem”.

 

Deixa un comentari