La PAH Garrotxa celebra cinc anys de lluita pel dret a l’habitatge

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa ha celebrat aquest cap de setmana el seu cinquè aniversari. Com ja és habitual, tots els membres es van reunir dissabte per fer un dinar al Passeig de la Muralla d’Olot. L’àpat, que el van cuinar els mateixos integrants de la PAH, costava tres euros i va servir per festejar l’activitat de l’entitat al llarg d’aquest temps i celebrar els casos guanyats. Molts d’ells son fruït de la força i la unió que fan tots els membres de la PAH Garrotxa junts en la lluita pel dret a l’habitatge.

Papa Camara , membre PAH Garrotxa: “El més importat del grup és la unió i estem units. Cada dilluns ens reunim més de 40 persones. Ara mateix hem aconseguit uns cassos però encara ens queden moltes coses per aconseguir”

Tamara Bartolomé, membre PAH Garrotxa: “El balanç és positiu. Encara ens queda molt de camí per fer, però han passat moltes famílies amb greus problemes d’habitatge i unes quotes d’hipoteca desorbitats. Mica en mica entre tots ens ajudem, ho intentem solucionar i estrenyem a les administracions”

x