L’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa promou una acció poètica com a protesta pel judici de l’1 d’octubre

El poeta David Caño, l’exdiputat de la CUP David Fernández i l’olotí Lluís Riera van protagonitzar aquest cap de setmana l’acció que organitza l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa des dels balcons de l’antic hospital d’Olot. La van titular ‘Totes les paraules i els silencis’.


Un dissabte més l’antic hospital Sant Jaume d’Olot va tornar a ser l’escenari de l’acció ‘Resoldré la seva Inquietud’, de l’assemblea d’artistes de la Garrotxa. En aquesta ocasió, el col·lectiu va voler expressar el seu rebuig al judici de l’1 d’octubre i la pèrdua de drets democràtics que per a ells representa, a través de la paraula.

Des d’un dels balcons de l’edifici, el poeta David Caño i l’olotí Lluís Riera, acompanyats per l’exdiputat de la CUP David Fernández a la guitarra, van recitar un seguit de poemes sota el títol “Totes les paraules i els silencis”.

Servand Solanilla, Assemblea d’Artistes de la Garrotxa: “És aquest crit unànime que reverteix el silenci en què estan aquests megàfons durant la resta de dies. Avui ho hem fet des de l’acció poètica, la reivindicació de la paraula en la seva màxima expressió. A més hem pogut veure com aquesta paraula pujava i baixava d’intensitat. Ha jugat no no només amb el contingut i amb la reivindicació de llibertats i de tota aquesta farsa que representa el judici”

  Les accions vinculades a aquest projecte es porten a terme cada dissabte al migdia des que va començar el judici als polítics independentistes, i s’allargaran fins que s’acabi amb intervencions diverses.