L’Hoquei Olot guanya al Sant Just i el factor pista després del primer partit del playoff pel títiol a la Nacional Catalana (4-6)

L’Hoquei Olot B-Sensible comença amb bon peu els playoff pel títol de la Nacional Catalana. L’equip de Miqui Ràfols va guanyar el primer partit de quarts de final contra el Sant Just, per 4 a 6, una victòria molt important perquè significa que els garrotxins podrien sentenciar l’enfrontament en el proper duel davant la seva afició. El matx no va començar bé per l’Olot, que va veure com en els primers compassos el Sant Just s’avançava per 2 a 0. Però els gols de Piera i Mangas van permetre que s’arribés al descans amb 3 a 2 al marcador. Al segon temps, l’Olot va poder contrarestar el joc local, revertint el resultat. Pratto per partida doble, Lluc Jiménez i Nil Rodríguez feien els gols que certificaven la victòria garrotxina per 4 a 6. El proper partit es jugarà diumenge vinent al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot, a les quatre de la tarda, i serà retransmès per Olot Televisió en directe.

Deixa un comentari