Can Trona vol donar suport als artistes locals com a espai d’exposicions

El centre de cultura Can Trona de la Vall d’en Bas acollirà diverses exposicions d’artistes de la vall per tal de donar visibilitat a les seves obres. Jordi Traveria ha estat un d’ells amb l’exposició ‘L’elogi dels límits. Entre l’opacitat i la transparència’, on aquest artesà del vidre i ceramista ofereix un recorregut sobre els propis límits i com descobrir noves realitats de materials com el vidre i el coure. L’artista pretén mostrar quina és la possible relació entre aquests dos materials i l’exposició es podrà visitar fins a finals del proper mes de juny.

Laura Canalias, Directora de Can Trona: “I precisament aquest espai de Can Trona que tenim per fer exposicions itinerants volem que sigui també un espai perquè els artesans d’aquí es puguin expressar i puguin ensenyar la seva obra a tots els ciutadans i ciutadanes de la Vall. És un exposició molt interessant en la qual s’ha treballat amb el coure i el vidre i s’han anat a buscar els límits d’aquests materials. Es busca la transparència del coure i l’opacitat del vidre i és jugar amb aquests límits, portar aquests dos materials al límit. Hi ha diferents propostes i convidem a tothom que ho vingui a veure i que pugui conèixer de més a prop l’obra d’aquest artista”

Quan acabi el període d’exposició de Jordi Traveria Can Trona acollirà una exposició de pintura sobre diverses maneres de veure el Puigsacalm. D’aquesta manera, el centre intenta oferir al públic obres de caràcter diferent però sempre d’artistes de la vall.

Deixa un comentari