ERC Olot proposa renovar i ampliar el Museu dels Volcans com a alternativa a l’Espai Cràter

Un nou Museu dels Volcans és la proposta d’ERC Olot pel que fa a la difusió del patrimoni natural de la ciutat i la comarca. Aquest es faria a partir de tres edificis de titularitat publica de l’entorn del Parc Nou i l’Avinguda Sant Jordi, per tal de que els visitants s’aturin a Olot.

Anna Barnadas, cap de llista ERC Olot: El nostre projecte no és res més un nou Museu dels Volcans. Perquè el concepte Museu dels Volcans ens agrada, perquè el Museu dels Volcans ens defineix i perquè la major part de persones que visiten la comarca, al voltant de 400.000 persones a l’any, venen pel nostre entorn natural i geològic”

 El projecte es situa a l’entorn de l’Avinguda Sant Jordi, on s’hi posaria una zona d’aparcament i accés al museu, aprofitant que aquesta és una de les principals vies d’accés a Santa Pau. Així es provocaria que la gent parés a Olot.

Anna Barnadas, cap de llista ERC Olot: És la manera de provocar que la gent s’aturi aquí, que visiti el museu, que es situï en la riquesa que te la nostra comarca en patrimoni natural, però que també tingui la possibilitat d’anar al centre”

L’espai, que per als republicans ha de ser dimensionat i sostenible econòmicament, vol ser un equipament des d’on informar als visitants i locals del patrimoni natural de tota la Garrotxa i des d’on poder-los redirigir, amb transport públic o opcions sostenibles, als indrets que vulguin visitar potenciant la idea de que la ciutat és un museu a l’aire lliure.

Anna Barnadas, cap de llista ERC Olot: “Realment les experiències en patrimoni natural que s’agraeixen, són les que es poden fer sobre el terreny, quan trepitges i sents l’espai natural i vius d’una manera molt més integrada tot el que t’aporta l’entorn natural”

Per a ERC Olot el nou Museu dels Volcans és un projecte de comarca i per tant es proposa amb la voluntat de tenir en compte tots els actors del territori, tant a nivell tècnic com polític.

 

Deixa un comentari