L’Hoquei Olot B-Sensible pot sentenciar l’eliminatòria contra el Sant Just davant l’afició

L’Hoquei Olot B-Sensible es troba a només una victòria de passar a les semifinals pel títol de la Nacional Catalana, després de guanyar el primer partit de quarts contra el Sant Just per 4 a 6. Tot i el resultat, que suposava la segona derrota com a local dels del Baix Llobregat en tot el curs, l’Hoquei Olot va patir molt en el primer tram del duel. La resistència a les envestides inicials va ser clau per mantenir els olotins vius, i el Sant Just van haver d’abaixar el ritme.

Ferran Sacrest, Jugador Hoquei Olot B-Sensible: “No van ser capaços de mantenir la intensitat que havien tingut als primers 10 minuts de partit. Vam aguantar i vam poder fer rotacions de banqueta, i això va provocar que arribéssim millor físicament al tram final”

Els gols de Pratto, per partida doble, Piera, Nil Rodríguez, Joan Mangas i Lluc Jiménez fan que el Sant Just hagi de trencar el seu infortuni com a visitant: encara no han guanyat cap duel fora de casa, però l’Olot no es vol refiar.

Ferran Sacrest, Jugador Hoquei Olot B-Sensible: “No és més que una estadística, i si no es fa un partit seriós…com el que vam fer a Sant Just, pot passar de tot”

Per a afrontar el matx, l’Olot tindrà la baixa de Lluc Jiménez, però espera sumar el suport de l’afició per endur-se l’eliminatòria i no haver d’anar al tercer i definitiu partit. L’Olot-Sant Just es disputarà diumenge a partir de les quatre de la tarda al Pavelló Municipal de la capital garrotxina; també es podrà veure en directe per Olot Televisió.

Deixa un comentari