Una cinquantena de persones participen al 25è Cros de Castellfollit de la Roca

El Cros de Castellfollit de la Roca ha complert un quart de segle. Diumenge es va complir l’efemèride, amb la participació de mig centenar d’atletes per competir en una de les cites tradicionals del calendari esportiu. Marc Mallarach va guanyar la prova absoluta i el premi especial d’aquest 2019, seguit de Joel Vila. Mireia Soler es va imposar en la categoria femenina.


Una cinquantena de persones van participar aquest diumenge al matí al Cros de Castellfollit de la Roca. Una jornada festiva on petits i grans es van aplegar als paratges propers a la Jardineria Jaume per a celebrar la 25a edició de la cursa.

Miquel Reverter, alcalde Castellfollit de la Roca: “Això vol dir que fa 25 anys que hi ha l’entitat de Castellfollit Triatló. Entre la duatló, el cros i el swimming cros és una entitat força activa al poble. Evidentment, es fa aquesta cursa que està feta de diferents categories, des dels més petits, els caganius, fins als més veterans. Hi han diferents circuits. És una cursa per terra, per això és un cros, no és una cursa de carretera”.

El cros és una modalitat de l’atletisme, també coneguda per la forma anglesa cross-country. Consisteix principalment a recórrer distàncies camp a través en circuits naturals no urbans.

Miquel Reverter, alcalde Castellfollit de la Roca: “Nosaltres valorem molt positivament que aquesta entitat segueixi treballant pel poble i per la comarca, seguint organitzant la duatló i el cros i fomentant l’esport entre la mainada més jove i la gent més gran. Molt agraïts”.

L’organització també valora molt positivament la participació, malgrat que les condicions meteorològiques no hagin estat les òptimes.

Deixa un comentari