La Junta Electoral envia un segon requeriment a l’Ajuntament d’Olot perquè retiri elements de la façana

Després del requeriment que va obligar l’Ajuntament d’Olot a retirar la pancarta de suport als polítics independentistes del balcó de l’edifici de Can Joanetes, la Junta Electoral ha enviat una nova petició al consistori olotí. D’acord amb la normativa electoral, demana que retiri també tot tipus de simbologia política de la façana de l’ajuntament abans de les tres de la tarda. L’alcalde, Josep Maria Corominas, ha explicat que han respost la petició per aclarir si la junta es refereix específicament al mural de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa que es pot veure des d’aquest dilluns al costat de l’entrada. Un cop resolta la qüestió, el batlle afirma que actuarà tal com demani la Junta, tot i no estar-hi d’acord.