Toni Arimany dona a conèixer els noms que formen la llista de Junts X La Vall a les Eleccions Municipals i presenta quatre propostes més

El candidat de Junts x La Vall, Toni Arimany, ha donat a conèixer aquesta setmana de forma oficial la llista amb què es presentarà a les Eleccions Municipals del Maig. Arimany, tècnic agropecuari de Joanetes, encapçala una llista que vol representar a tots els pobles de la vall i amb el màxim de perfils possibles.

Toni Arimany, candidat Junts x La Vall Eleccions Municipals 2019: “A la llista hi ha perfils de tots els àmbits, i de tota la vall, dels diferents pobles.”

La número dos serà Marta Plana, responsable financera; el número tres l’enginyer agrònom Sergi Pujolriu; la número quatre Janina Mayà, enginyera tècnica d’obres. La resta de la llista, la conformen Dani i Josep Gumí, Sergi Iglesia, Laia Martí, Adrià Banús, Dúnia Clota i Rosa Soy. El qui no apareix a la llista però dona suport a la candidatura és l’exalcalde de la Vall d’en Bas Miquel Calm.

D’altra banda Junts X La Vall va presentar quatre noves propostes. La primera anomenada ‘cuidem els detalls’, com senyals o mobiliari urbà que es trobin en mal estat. La segona un control de velocitat i pas de vianants a l’alçada de l’estació d’autobusos del Polígon La Serra i a les Olletes i Verntallat, on també s’hi construiria un pont. La tercera buscar una solució al problema de localització de masies en cas d’emergència. I una quarta un seguit de millores a la zona dels pins a Sant Privat d’en Bas.

Toni Arimany, candidat Junts x La Vall Eleccions Municipals 2019: “aquesta zona volem treballar per fer-hi un bosc de salut. Pot ser primer s’hi haurà de fer un aparcament per controlar l’accés, però després buscaríem algú que pogués fer-ho realitat, amb tirolines, parcs terapèutics…”

Aquestes suposaven les propostes del 13 al 16 que neixen fruit del ‘Camina pobles’ que estan duent a terme l’equip de Toni Arimany.

x