Aquest dissabte el Combat de Corrandes de Montagut celebra el seu desè aniversari

Aquest diumenge torna una de les festes més populars de Montagut, el Combat de Corrandes que organitza el Grup de Joves del municipi, encarregats de l’organització d’altres esdeveniments com la Festa Major, la Gran Esparracada, l’arribada dels reis mags d’orient o la quina de Nadal.

Sergi Sanyes, Membre de l’organització del Grup de Joves de Montagut: “Consistirà en un cant de glosa improvisat més una sèrie d’esdeveniments i actes que es fan durant tot el dia, amb un dinar i la calçotada que organitza la Greda”

La data d’enguany és especial, ja que es celebra el desè aniversari de l’esdeveniment i, per aquest motiu, s’han preparat algunes novetats per tal de sorprendre al públic.

Arnau Vilar, Membre de l’organització del Grup de Joves de Montagut: “Com a novetat aquest any destacar l’actuació de Xucu-Pà, el mític grup olotí que de fet molta gent segur que coneix les seves cançons i tocaran després del combat, així que tothom podrà cantar i ballar amb el seu ritme. Aquest any des de l’organització s’ha triat de reduir una mica les activitats que es feien al matí el mateix dia del combat, i s’ha ampliat al divendres al vespre amb un taller de glosa, que es farà al bar del poble i alguns dels glosadors vindran aquí a fer un taller per a tots aquells que en vulguin aprendre, vulguin cantar i l’endemà es puguin atrevir a pujar a l’escenari a davant de tot el públic”

Abans del gran combat es duran a terme diverses activitats, a les 12 del migdia hi haurà l’exhibició de bosquetana, a 2/4 d’una la cercavila, a les dues la calçotada popular i a les quatre l’obertura folla i seguidament el combat i l’actuació de Xucu-Pà.