El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca renova la seva junta

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca renovarà aquest cap de setmana la seva junta a l’assemblea general que tindrà lloc a partir de les 10 del matí al local social de l’entitat, a l’edifici de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa. Amb més de 85 anys d’història, el PEHOC és una de les entitats més antigues de la ciutat. Funciona com a centre d’estudis i espai de divulgació de coneixement a través de cicles de xerrades, cursos o actes tan consolidats com els Premis Jordi Pujiula i Salvador Reixach. En compliment dels estatuts de l’entitat, el PEHOC renovarà a partir de la setmana que ve els membres de la seva junta amb l’objectiu de seguir treballant per a la ciutat, de la mà amb altres col·lectius i associacions.

Deixa un comentari