La CUP de Sant Joan les Fonts finançarà 7 projectes d’entitats del poble a través de la campanya Diners al Carrer

El grup municipal de la CUP de Sant Joan les Fonts van decidir destinar una part de la retribució que reben els regidors a la campanya Diners al Carrer. A través d’un procés participatiu, els veïns han votat com repartir 6.000 euros entre set projectes presentats per entitats del municipi.


La CUP de Sant Joan les Fonts ha donat a conèixer el resultat de la campanya ‘Diners al carrer‘, una iniciativa de participació on els regidors renuncien a prop de 6.000 euros de la seva retribució per destinar-los a projectes de les entitats del poble. Amb els seus vots a través del web www.dinersalcarrersantjoan.cat, els veïns de Sant Joan les Fonts han decidit com repartir aquest import entre set projectes, tots ells molt variats però amb un retorn per a la població.

Gemma Cots – Portaveu CUP Sant Joan les Fonts: “Al final vam decidir repartir aquests 6.000 euros entre totes les associacions. És a dir, totes tenen una petita aportació, em sembla que el màxim són 1.200 euros i la resta va baixant”

El projecte més votat ha estat el de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Castanyer, per instal·lar una cabana de fusta al pati. La campanya Diners al carrer també permetrà col·laborar en la iniciativa solidària Pigfeet, fer altres millores al pati del centre educatiu, construir una Font de les Bruixes al Clot de l’Infern o restaurar els gegants del poble.