La Unió Esportiva Olot visita el Castelló preveient un ambient intens per ajudar als locals a sortir del descens

La Unió Esportiva Olot visita diumenge el Castelló, un històric en hores baixes però amb una afició fidel al seu darrere. Els de Garrido afronten el partit amb tota la plantilla disponible, davant un equip que lluitarà aferrissadament per sortir de la zona de descens.

El Nou Castàlia és un dels escenaris històrics del futbol espanyol, i és el camp on jugarà l’Olot aquest diumenge. Els de Raúl Garrido visiten el Castelló, immers a la zona baixa de la classificació però amb una clara millora en les darreres jornades que els manté vius en la lluita per sortir del descens. L’Olot espera un ambient sorollós: l’afició dels de la Plana és una de les més fidels de tot l’estat.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Hi haurà segurament 10.000 espectadors: per una banda motiva, però és veritat que hi haurà un grau superior de dificultat, perquè són conscients que s’hi juguen molt per sortir del descens.”

La sacsejada que ha comportat el comiat de l’Ontinyent a la competició provoca que l’Olot tingui gairebé impossible assolir el play-off d’ascens, i s’hagi complicat la participació a la Copa del Rei. Però Raúl Garrido posa en valor el treball de l’equip fet fins al moment.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “No podem fer ordinari i decebedor allò que és extraordinari. Estem fent una gran temporada, ratllant l’excel·lent, però no és fàcil optar a grans objectius sense tenir un recorregut llarg a la categoria.”

El partit contra el Castelló es disputarà diumenge a partir d’un quart de sis de la tarda. Garrido té tota la plantilla disponible.

Deixa un comentari