L’alcalde d’Olot està disposat a trencar l’acord amb les Preses i la Vall d’en Bas per accelerar la variant d’Olot

La setmana de l’aniversari dels 10 anys de l’eix Vic-Olot per Bracons acaba amb una alerta de l’alcalde d’Olot. Després de la mobilització d’un centenar de veïns, aquest dijous, tallant l’avinguda Sant Jordi per reclamar una solució i preguntat en roda de premsa, Josep Maria Corominas ha estat contundent amb les seves declaracions. L’alcalde ha explicat que si no es troba una solució en breu per la variant de la Vall d’en Bas, no descarta passar per alt l’acord amb que manté amb els alcaldes i el departament de Territori i Sostenibilitat d’entendre el projecte com un de sol.

En concret, ha dit, “si no hi ha maneres que trobin una solució per on passar per les Preses-Vall d’en Bas, doncs reclamarem solucionar el problema d’Olot i connectar-la a l’actual carretera”. Corominas ha afegit, “que això serà un embolic de trànsit, terrible. Que vull aixó, no. Que hi estic en contracta, i tant. Però també estic molt en contra que ens quedem encallats perquè no acabem de trobar la solució. La solució hi és, s’ha de trobar i i s’ha de consensuar. La solució no satisfarà a tothom, la d’Olot tampoc. Però hem de buscar el donarà satisfacció a la majoria de la gent”.

x