L’Associació de Comerciants d’Olot i Bassols Energia sortegen quatre patinets elèctrics en una nova campanya promocional

L’Associació de Comerciants d’Olot i Bassols energia regalaran quatre patinets elèctrics entre els seus clients. Ho faran en el marc de la campanya “Puja a la mobilitat sostenible”, que està en marxa fins el 26 d’abril als comerços associats i a través del web de la companyia.


Des d’aquesta setmana fins el 26 d’abril l’Associació de Comerciants d’Olot i l’empresa elèctrica Bassols Energia uneixen esforços en una campanya promocional a favor de la mobilitat sostenible: el sorteig de quatre patinets elèctrics entre els seus clients. Per participar a la campanya només cal fer una compra superior a quinze euros a les botigues de l’ACO i dipositar una butlleta a les urnes que hi ha repartides pels establiments adherits o bé contractar una tarifa digital s a través del web www.bassolsenergia.com.

Esteve Noguer, Gerent Bassols Energia: Quan vinculem l’entorn local, que pensem que hem de preservar el comerç local i de proximitat, la sostenibilitat i la digitalització, el patinet simbolitza una mica els tres eixos.

Jordi Rovira, President Associació Comerciants Olot:  Aquest any hem pensat que juntament amb aquests quatre es regali un a un botiguer. Creiem que és una bona iniciativa que ens pot donar un joc important en quant a dinamització del comerç.

 Els guanyadors de la campanya “Puja a la mobilitat sostenible” que rebran el patinet es donaran a conèixer dissabte 27 d’abril a les 12 del migdia, al sorteig que es farà a les escales de l’església de Sant Esteve.