L’Associació de Famílies Acollidores durà a terme una trobada aquest diumenge a Olot

Aquest diumenge l’Associació de Famílies Acollidores de Girona durà a terme una trobada a Olot per tal que totes les famílies que participen al projecte puguin compartir experiències i sensacions. La jornada començarà diumenge al matí al Casal Marià, on hi haurà  un taller xerrada a les 10 a càrrec de la Doctora Anna Barbero, pediatra i terapeuta familiar, que ajudarà a les famílies a entendre què senten els nens en acollida quan arriben a una casa desconeguda per a ells. A continuació tindrà lloc un esmorzar i la presentació del llibre ‘Cent per cent acolliment’, que recull els relats de les persones que han col·laborat amb aquest projecte i han volgut explicar la seva experiència, a més del punt de vista dels nens i, fins i tot, l’experiència dels pares biològics que han tingut als seus fills en acollida. Seguidament es durà a terme un dinar al Restaurant la Fageda i a la tarda es farà una passejada per la Garrotxa. Aquesta és una jornada oberta a tothom qui hi vulgui participar, des de persones que ja han format part de l’associació, fins a nous integrants.

x