L’Hoquei Olot B-Sensible vol omplir el Pavelló per guanyar el Sant Just i assolir les semifinals de la Nacional Catalana

L’Hoquei Olot B-Sensible crida a omplir el Pavelló Municipal d’Esports aquest diumenge contra el Sant Just, per assolir la fita històrica d’arribar per primer cop a les semifinals pel títol de la Nacional Catalana. Els de Miqui Ràfols afronten el partit amb la baixa de Lluc Jiménez i Roger Saladrigues.

Arriba un dels partits més importants de la història de l’Hoquei Olot B-Sensible: els jugadors garrotxins tenen l’oportunitat de certificar diumenge el pas a les semifinals de la Nacional Catalana. La temporada passada també van disposar d’aquesta oportunitat contra el campió de lliga, el Barça B, però van haver de jugar tota l’eliminatòria amb el factor pista en contra. Ara, després de superar el Sant Just, poden aconseguir-ho davant la seva afició, sense haver de tornar al Baix Llobregat. Per aquest motiu, l’equip demana a la comarca que ompli el pavelló per assolir l’objectiu.

Joan Mangas, jugador de l’Hoquei Olot B-Sensible: “Volem que el pavelló estigui ple per entrar a unes semifinals que no hem tingut l’oportunitat de ser-hi mai.”

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “M’agradaria veure’l com a mínim com estava amb l’eliminatòria contra el Ripollet. Si guanyéssim faríem una cosa que no s’ha fet mai, i per tant, és un partit històric pel club i seria bonic que hi hagués com més gent possible millor.”

A l’anada, tot i el resultat, l’Olot va tenir dificultats en el primer tram del partit. La plantilla demana que la intensitat a les graderies hi sigui des del primer moment per resistir a la possible arrencada visitant.

Joan Mangas, jugador de l’Hoquei Olot B-Sensible: “S’ha d’estar molt atents als primers vint minuts, perquè és quan ells acostumen a estar millor. Tenen molta qualitat, però amb el pas del temps, segur que les nostres ocasions arribaran.”

Per al partit, Miqui Ràfols haurà de cridar a Elies Cáceres i algun jugador juvenil per tal d’afrontar el duel, davant la baixa de Lluc Jiménez per sanció d’acumulació de blaves i de Roger Saladrigues. La seva absència no ha de condicionar la plantilla.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “No pensar-hi; ja vam tenir la baixa d’en Tomàs allà, i per tant era important i ho vam suplir bé. Ens repartirem els minuts d’en Lluc i en Roger entre els altres perquè no es noti que no hi són.”

El partit es disputarà a les quatre de la tarda d’aquest diumenge. Tots aquells que no puguin anar al Pavelló a viure l’espectacle esportiu, podran seguir-lo en directe per Olot Televisió.