Ciutadans Olot anuncia Jaume Vizern com a candidat a l’alcaldia de la capital garrotxina

Ciutadans, que es presenta per primera vegada a les eleccions municipals a Olot, ha anunciat la candidatura de Jaume Vizern com a candidat a l’alcaldia. Vizern va inscriure’s a Ciutadans l’any 2017 i ha destacat que el seu objectiu és “ajudar a la unió i la convivència dels olotins per damunt de les diferències polítiques, als col·lectius més desafavorits de la ciutat i potenciar els empresaris i treballadors d’Olot, que han situat la localitat dins i fora del mapa de Catalunya”.

El nou candidat a l’alcaldia d’Olot de Ciutadans té 60 anys, és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat al sector bancari i d’assegurances. Assegura que el partit és una força potent al municipi i que “és evident que serà decisiva en les properes eleccions municipals”.

x