El CB Vall d’en Bas s’emporta el derbi contra el CB Olot (65-75)

El Pavelló d’Esports d’Olot va acollir un dels partits més esperats de la temporada. El derbi que enfrontava el CB Olot i el CB Vall d’en Bas. El conjunt visitant es va acabar imposant per 65-75 en un partit molt disputat. El matx va començar de cares per a la Vall d’en Bas, que es va mostrar superior durant el primer període. Tot i això, i a base de contraatacs, l’Olot va anar retallant distàncies. El derbi se’n va anar al descans amb un empat en el marcador.

A la represa, els dos conjunts no van estar encertats de cara a cistella. La Vall d’en Bas, però, va començar a anotar i en mica en mica es va anar distanciant de l’equip local. L’Olot no volia perdre el matx i intentava tornar-se a acostar a base de més contraatacs. Finalment, la Vall d’en Bas es va endur el derbi per deu punts de diferència en un partit de bàsquet molt intens.

Xevi Rodríguez, entrenador CB Olot: “Jo trobo que hem entrat malament al partit. Ens ha costat entrar, hem entrat molt fluixos en defensa, ens feien punts molt fàcil i no estàvem defensant bé. En mica en mica, això ho hem anat arreglant, quan hem pogut córrer després ens hem pogut acostar. Fins la mitja part hem estat jugant francament bastant bé”.

 

Joel Sabido, entrenador CB Vall d’en Bas: “Ells han estat molt intensos com sempre. A l’últim partit no ens van fer tanta zona, però és veritat que els últims equips tenen tendència a fer-nos una zona, perquè saben que ens està costant atacar-la i estem provant coses noves”

El CB Vall d’en Bas rebrà a la pròxima jornada el Bencriada a casa, mentre que el CB Olot jugarà contra el Bàsquet Porqueres a domicili.