El CE Besalú juga un bon partit i aconsegueix una important victòria contra un rival directe, la UE Marca de l’Ham (2-0)

El CE Besalú va aconseguir una important victòria contra la UE Marca de l’Ham per 2-0. Els jugadors de Manel Puigvert van sortir amb intensitat al terreny de joc i amb ganes d’obtenir els tres punts. La primera meitat va ser molt disputada. Cap dels dos conjunts va aconseguir decantar la balança. Als últims instants de la primera part, l’equip visitant va disposar d’una doble oportunitat per avançar-se, però no va ser així.

La segona meitat va continuar amb la mateixa dinàmica. Tot i això, al minut 75 del partit, el Besalú va aconseguir marcar la primera diana del duel. El matx va canviar a partir de llavors i el Besalú ho va aprofitar per situar el 2-0 a la sortida d’un córner al minut 81. Tres punts importantíssims per al conjunt verd-i-blanc.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: “Una victòria amb un rival directe, evidentment, és molt positiva. Jo penso que realment era el que buscàvem. Hem aconseguit que no ens marquessin i nosaltres hem guanyat el gol average, que és molt important”.

 

Eduard Ortega, entrenador UE Marca de l’Ham: “La derrota evidentment no ens va gens bé i no és el que buscàvem. Ho proves tot i tens ocasions més clares que el rival, amb una pilota al travesser i amb un gol anul·lat. Hem tingut tres situacions d’1×1 a porteria contrària a la segona part i el que sí que estava clar era que el primer que marqués segurament s’emportaria el gat a l’aigua“.

El Besalú visitarà el camp del Vilartagues CF a la pròxima jornada, amb l’objectiu d’allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

x