ERC Olot presenta oficialment la candidatura a les eleccions municipals amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent

La sala El Torin d’Olot va ser l’escenari escollit dissabte per presentar oficialment la candidatura d’Esquerra Republicana a Olot per a les Eleccions Municipals. Prop d’unes 200 persones van assistir a la presentació que va comptar també amb la presència del President del Parlament de Catalunya Roger Torrent. Durant la presentació es van introduir una a una a les 31 persones que formen part de la llista.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: “És una llista molt transversal que representa perfectament la ciutat d’Olot. Dels 31 components, tenim 11 joves, tenim gent que ve de tots els barris de la ciutat i també som molt transversals en edat. La nostra voluntat és representar el teixit social d’Olot i penso que amb les incorporacions que hem fet a la llista ho hem aconseguit”

Roger Torrent, President del Parlament de Catalunya: “És una candidatura preparada per liderar l’Olot del segle XXI. Aquesta ciutat ha de ser una ciutat republicana, una ciutat cohesionada, una ciutat integradora i també una ciutat que sigui un baluard polític i social del país. És imprescindible que el país el construïm des de les nostres ciutats, pobles, viles i especialment també amb ciutats com Olot i estic segur que ho aconseguirem”

Durant l’esdeveniment també es van detallar alguns dels punts del programa electoral d’Esquerra a Olot, que es centra en tres grans eixos, l’educació, la comarcalitat i la democràcia i té com a projecte estrella els barris, les entitats i les persones. La candidata d’Esquerra d’Olot Anna Barnadas va comptar amb el suport del president del Parlament de Catalunya i també de la secretària general del partit, Marta Rovira, que des de Suïssa va enviar un vídeo de suport a l’alcaldable.