La Unió Esportiva Olot torna de Castelló amb un punt en un partit que se’ls hi havia posat en contra (1-1)

La Unió Esportiva Olot s’ha endut, aquesta tarda, un punt del Nou Castalia de Castelló davant un dels equips necessitats de la lliga, situat a la part baixa de la classificació. Durant els primers 45 minuts els dos equips han tingut arribades a l’àrea rival, algunes més clares que d’altres, però el marcador no s’ha mogut.

A la segona part el Castelló s’ha avançat en el marcador només començar, al minut 46, gràcies a un gol de César Díaz, però l’equip de Raúl Garrido ha sabut reaccionar, gràcies a una diana d’Alfredo 5 minuts més tard, amb passada d’Eloi Amagat. Tot i així els locals ho han anat intentant, però sense premi. Ja al final del partit l’àrbitre ha anul·lat un gol amb fora de joc dubtós o almenys molt just a Marc Mas al minut 79. Res més fins al final del partit.

Amb aquest empat la Unió Esportiva Olot es manté a la onzena posició de la lliga, i veu com Badalona i Ebre s’escapen una mica en la lluita per les posicions de Copa del Rei. La setmana que ve la Unió Esportiva Olot rebrà l’Espanyol B, que ha caigut per zero gols a un davant el filial del Vilarreal aquesta jornada.

x