L’Hoquei Olot B-Sensible cau contra el Sant Just i haurà de disputar el passi a les semifinals a pista contrària (1-4)

Oportunitat perduda de l’Hoquei Olot B-Sensible per a fer història: els de Miqui Ràfols cauen derrotats contra el Sant Just per 1 a 4, i ara hauran de disputar l’accés a semifinals de la Nacional Catalana el cap de setmana vinent a la pista del Baix Llobregat. Els olotins recuperaran a Lluc Jiménez pel partit clau.

L’Hoquei Olot B-Sensible podia fer història aquest diumenge a la Nacional Catalana, però haurà d’esperar una setmana més; tot i que l’afició ha omplert la grada del Pavelló Municipal d’Olot, els de Miqui Ràfols han perdut 1 a 4 contra un pacient Sant Just. I això que el duel ha començat molt bé pels olotins: Ferran Sacrest, el jugador més destacat dels locals durant la primera meitat, ha superat De Sousa amb una gran acció posant l’Olot amb avantatge. A partir d’aquest instant, el Sant Just ha anat guanyant en domini de la bola, però no ha disposat d’ocasions clares per equilibrar la balança. Tant Pau Flores com Blas Taramasso s’han mostrat molt ferms sota pals, en una defensa que semblava inexpugnable. Però a la tornada del descans, la porteria olotina ha saltat pels aires. La calma que demanava el tècnic rival Ferran Pujalte ha obtingut resultats, i el visitant Borja López s’ha erigit com l’home del partit. L’ex OK Lliga ha aixecat amb classe una pilota davant de Flores per trencar els esquemes olotins. Sense temps per prendre consciència de l’empat, el Sant Just ha marcat el segon, amb una acció del capità dels llobregatencs Josep Grima. I quan semblava que l’Olot recuperava la iniciativa, un xut llunyà del Sant Just a set minuts del final ha fet perdre els nervis als olotins: arribava el tercer gol amb una acció dubtosa per bola alta, i les protestes dels locals ha acabat amb tarja blava pel porter Pau Flores, havent de jugar dos minuts amb inferioritat. Tot i no ser penalitzat en aquest període, el Sant Just ha sentenciat a tres minuts per l’acabament, amb gol de Pau Vilà.

Amb aquesta derrota per 1 a 4, l’Olot B-Sensible s’haurà de jugar l’accés a les semifinals de la Nacional Catalana a una sola oportunitat: serà el cap de setmana vinent, a la complicada pista del Sant Just. Els olotins recuperen a Lluc Jiménez pel partit, després de complir sanció. De moment, falta saber l’hora d’un enfrontament decisiu per la trajectòria de l’Olot fins a final de temporada.