El 10è Combat de Corrandes de Montagut torna a ser multitudinari

El combat més multitudinari de la Garrotxa es va viure aquest dissabte a la plaça de Montagut. El desè Combat de Corrandes organitzat pel Grup de Joves de Montagut, l’Assemblea de Joves de la Garrotxa i la Greda va tornar congregar centenars de persones. Després de la calçotada popular glossadors i glossadores vinguts de tota la geografia catalana van començar a recitar les seves cançons improvisades dalt de l’escenari.

El jurat format per la directora artística del festival Sismògraf, Tena Busquets, el regidor de la CUP de Vic Joan Coma i la veïna d’Oix Joana Coma va escollir el corrander i corrandera major i un corrander novell, Guillem Sanyes, com a Corrander Garrotxí.

L’aspecte de la plaça del poble en el desè aniversari del Combat va ser una mostra de la bona salut de què gaudeix aquest esdeveniment popular, que posa en valor la tradició cantada en català.

 

x