La Fira pel Consum Ètic, responsable i estratègic es celebra a Olot per promoure la contractació de serveis en empreses catalanes

Olot va acollir aquest dissabte la Fira pel consum ètic, responsable i estratègic. L’objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer a la ciutadania empreses i cooperatives que ofereixen serveis bàsics, com ara la llum, telefonia o bancs, amb seu fiscal a Catalunya. Així la fira volia promocionar la compra i contractació de serveis de proximitat en detriment de les multinacionals i grans corporacions que diuen que aporten poc al territori. La fira, on hi van exposar empreses garrotxines com Bassols Energia o Xàrtic, va ser impulsada a Olot per diverses entitats.

Montserrat Díaz, organització Fira consum ètic, responsable i estratègic: Posar a l’abast de la ciutadania tota una sèrie de comercialitzadores, cooperatives o petites empreses amb seu fiscal a Catalunya perquè es puguin donat d’alta aquí. En el fons el que volem és no col·laborar amb les grans multinacionals perquè això deixa molt poc al territori”

x