15 persones desallotjades per l’incendi d’un habitatge a l’avinguda Santa Coloma d’Olot

15 persones, algunes d’elles menors d’edat, han hagut de ser desallotjades aquest matí a causa d’un incendi en un habitatge del número 74 de l’avinguda Santa Coloma d’Olot. L’avís ha arribat a través del 112 al voltant de tres quarts de nou del matí. Per causes que s’investiguen, s’hauria originat un foc a la primera planta de l’edifici que ha afectat també la segona.

 Hamza Boukrha, testimoni: Estava treballant i he vist molt de fum. Ha baixat un senyor del balcó i l’he ajudat, després n’ha sortit un altre i li he donat la meva jaqueta. He anat a la Creu Roja a ajudar a la senyora i després he deixat el meu mòbil per trucar al 112. He vist els nens i he anat a salvar-los.

David Quintana, Sotscap de Guàrdia Bombers de la Generalitat: L’Avís ha entrat pel 112, ens comunicaven que veien una columna de fum. Ens hem trobat un foc totalment desenvolupat. Ara esperem baixar la temperatura i a partir d’aquí hem de veure com es comporta l’estructura de l’edifici per valorar l’apuntalament total.

Segons ha confirmat el Servei d’Emergències Mèdiques hi ha hagut quatre ferits lleus que han estat traslladats a l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa. La Policia Municipal, els Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies del SEM i sis dotacions dels Bombers han intervingut en l’incendi, que s’ha donat per controlat al voltant de les deu del matí. Els serveis socials han atès als afectats, que no podran tornar a casa a curt termini.

x