El Club Tennis Taula Olot renuncia a disputar l’ascens a la màxima divisió estatal

El Club Tennis Taula Olot Gabinet Permar quedarà tercer a la Divisió d’Honor, una plaça que li donaria el dret de disputar el play-off d’ascens de categoria a la màxima divisió estatal. Tot i això, el club olotí prefereix esperar, i renunciarà a la possibilitat de pujar.


Queden pocs partits pel final de lliga de la Divisió d’Honor, i tot i que la temporada ja s’ha acabat pel Club Tennis Taula Olot Gabinet Permar, no hi ha cap equip per sota que pugui atrapar-lo. Així, els garrotxins acabaran en tercera posició, la última de les que donen dret a pujar de categoria. Així, els olotins hauran finalitzat la temporada en una posició molt millor a la que s’havien marcat de bon inici, quan només competien per salvar la categoria.

Òscar Gallego, Director Esportiu CTT Olot Gabinet Permar: “L’objectiu era mantenir, però a final de temporada, tot i haver-hi rotació els nois joves han seguit guanyant.”

Però tot i la possibilitat de pujar, l’Olot renunciarà a disputar la fase d’ascens, per tal d’evitar una sanció que se li aplicaria si guanyés la plaça però no acabés pujant. El club considera que no està preparat per fer el salt a la màxima categoria estatal, la Superdivisió d’Honor, tot i que mantenir-se a l’actual lliga també comporta que l’equip de Primera tampoc pugui pujar, malgrat estar en disposició de fer-ho. La intenció és seguir formant els seus jugadors de base. De cara a la propera temporada, el club busca un ajudant per a Òscar Gallego, per completar els plans d’entrenament de totes les seccions.

x