El grup de playback Surti com Surti de Sant Joan les Fonts presenta el seu nou espectacle als veïns del municipi

Els Surti com Surti van estrenar aquest diumenge la cinquena edició del playback, que organitzen cada any prop d’una vintena de jubilats i jubilades del Centre Cívic de Sant Joan les Fonts. La primera actuació la van fer davant de 700 espectadors, al pavelló de Sant Joan les Fonts. Una de les novetats del playback d’enguany és la incorporació d’una sardana ballada amb vestits andalusos.


El Grup de Playback Surti com Surti va presentar aquest diumenge les seves noves actuacions de cara a la nova temporada. Aquest grup format per poc menys d’una vintena de jubilats i jubilades del Centre Cívic de Sant Joan les Fonts va oferir el seu nou repertori davant el seu públic, amb un pavelló de Sant Joan les Fonts ple de gom a gom, en el que va suposar el tret de sortida de la cinquena edició del playback, i que porten preparant des de mes de setembre.

Albert Plana, membre Surti com Surti: Cada any fem això, assagem durant tot l’any i estrenem ara a l’abril. I l’any que ve el mateix programa.

Cada membre del grup escull les cançons que desitja interpretar, per després preparar el muntatge on hi inclou també la indumentària que vesteixen. Una de les novetats del playback d’aquest any és la incorporació d’una sardana ballada amb vestits andalusos.

Albert Plana, membre Surti com Surti: Fem cançons clàssiques, modernes… i aquest any hi ha la novetat de la sardana vestits d’andalusos, així anem innovant.

El de sant Joan va ser el primer dels molts volos que els espera a aquest grup de playback, ja sigui per casals d’avis, residències i festes de barris, no només de la Garrotxa sinó també de comarques veïnes.

L’objectiu principal dels Surti com Surti és divertir-se i fer-ho passar bé a la gent, i és que com molt bé diu el nom amb què es fan anomenar, el resultat és el de menys, ja que surti com surti estarà bé.

Deixa un comentari