Alzamora prova un nou sistema per substituir les anelles de plàstic dels ‘packs’ de llaunes d’Estrella Damm

L’empresa garrotxina Alzamora està provant per a la cervesera Damm un nou sistema per eliminar les anelles de plàstic dels packs de llaunes. La companyia garrotxina està provant un nou sistema d’embalatge fabricat amb materials totalment biodegradables per a la marca Estrella Damm que pròximament arribarà a alguns supermercats. El nou format s’està realitzant mitjançant el sistema LatCub d’Alzamora Packaging que permet agrupar llaunes amb un embalatge de cartró fabricat amb 100% fibres naturals. Si Damm obté l’èxit esperat, aplicarà el sistema a la totalitat de la producció de llaunes de la companyia. Això suposaria la reducció de 260 tones mètriques de plàstic a l’any, l’equivalent a gairebé 89 milions d’unitats d’anelles de plàstic. Damm no és la primera companyia que segueix aquesta iniciativa al món però sí a Espanya. La danesa Carlsberg ja ho ha posat en pràctica i la mexicana Corona també està provant un sistema similar.

Deixa un comentari