Anna Vayreda no tornarà a ser candidata a l’alcaldia de Beuda

I a Beuda, Anna Vayreda no optarà a la reelecció a l’alcaldia del municipi en les Eleccions Municipals del 26 de maig. Segons ha explicat, però, sí que formarà part d’un equip, però en aquets comicis ha decidit no fer-ho com a cap de llista. Vayreda també va anunciar que la formula que s’aplicarà al municipi serà com en les passades eleccions: una llista oberta, i en aquest cas conjunta entre JuntsXCatalunya, Esquerra Republicana de Catalunya i la CUP.
Fent balanç dels anys que Vayreda ha estat alcaldessa, expressa estar satisfeta d’haver desencallat el tema de l’aigua, amb l’abastament d’aigua potable al municipi, i el llibre de Beuda, que es va presentar la tardor passada.

Anna Vayreda, alcaldessa de Beuda: “No seré cap de llista. A aquesta llista he decidit formar-ne per per donar continuïtat a projectes que han quedat pendents ja que les persones que formen l’equip actual han decidit no seguir-hi. La gent nova que si que tenia ganes i il·lusió de formar-ne part quedaven desemparats i hem arribat a aquest acord”

Deixa un comentari