Aquest dissabte el Pavelló Firal d’Olot acollirà la 3a edició de la Fira de la Cervesa Artesana

Aquest dissabte torna la Fira de la Cervesa Artesana al Pavelló Firal d’Olot amb la seva tercera edició. Enguany hi haurà 12 cervesers, més de 60 cerveses diferents, dues foodtrucks i més de 17 activitats per a petits i grans.

A les vuit del matí hi tindrà lloc una sortida de vespes, a les 10 activitats esportives com una masterclass de zumba i de la disciplina c-actiu, a les 11 l’esmorzar de forquilla i ganivet i a les 12 començarà la degustació i tast de les cerveses que culminarà amb l’arrossada popular a les dues del migdia.

Ferriol Macias, Organitzador Fira de la Cervesa Artesana: “A la tarda comencen les activitats més culturals, buscant un públic més familiar que pugui venir amb un interès no tan només per la cervesa sinó per les activitats que es duen a terme a la tarda”

A les cinc de la tarda tindrà lloc l’aparició dels gegants, a les sis els castellers, també coneguts com Els Xerrics d’Olot, a les set l’actuació d’O-Folk, a les vuit el concert del grup ‘Cigarrito de después’ i a les 10 del vespre el concert de ‘Bipolar’

Maties Reixach, Organitzador Fira de la Cervesa Artesana: “Hi haurà activitats com passejos amb poni, inflables, jocs tradicionals on els menuts també hi podran participar, que és una altra vessant de la fira. I després també duran tot el dia elaborarem una cervesa de zero i veurem com es fa una cervesa artesana”

Durant la jornada un especialista en elaboració de cervesa artesana n’elaborarà una per tal que l’any vinent es pugui tastar durant la quarta edició de la fira. Enguany es podrà gaudir de més de 60 cerveses nacionals i internacionals i com a novetat també es vendran posagots dissenyats per a l’ocasió, a més de samarretes i jerseis. Els preus de la fira varien segons les activitats, de manera que l’entrada simple té un cost de tres euros i s’hi poden trobar diverses promocions que es poden consultar al web www.firacervesaolot.com