ERC Olot demana tranquil·litat per esperar a veure els resultats de la feina conjunta feta per a les variants

Sobre les paraules de l’alcalde d’Olot coincidint amb el 10è aniversari dels túnels de Bracons, quan va assegurar que estava disposat a trencar el consens de les variants i demanar la construcció de la d’Olot sense esperar el projecte de les Preses i la Vall d’en Bas, en cas que s’allargués en el temps, el grup municipal d’Esquerra d’Olot ha demanat tranquil·litat. Esquerra considera que la feina conjunta entre els ajuntaments i la Generalitat ha fet avançar molt el projecte. Calculen que aquesta feina es podrà veure a finals d’any, quan creuen que es podran aprovar els pressupostos de la Generalitat.

Josep Quintana, regidor d’ERC a l’Ajuntament d’Olot: “Tot i que actualment no es puguin veure els resultats, em sembla que la feina dels últims temps de tots treballant plegats, des d’Olot també, ha fet avançar [el projecte] molt més del que pugui semblar, segurament pel fet que no hi ha pressupostos. Nosaltres volem demanar tranquil·litat pel tema de la variant, esperem que a final d’any puguem tenir pressupostos i puguem veure tota la feina que s’ha fet”.

Deixa un comentari