La Fundació Fauna demana als grups municipals d’Olot espais d’esbarjo per a gossos

La Fundació Fauna va presentar ahir una proposta perquè s’inclogui als programes electorals un espai d’esbarjo per a gossos. L’associació creu que a una ciutat com Olot és necessari un espai on els animals i els seus propietaris puguin gaudir tranquil·lament d’una estona sense que sigui un perill ni molèstia per a ningú.

David Serramitjana, President Fundació Fauna: “Durant aquestes setmanes hem presentat als diferents partits polítics que estan en representació a l’Ajuntament una proposta perquè a la propera legislatura es puguin espais d’esbarjo per a gossos. Creiem que Olot, com a ciutat educadora i amiga dels animals necessita un espai d’aquest tipus, que són espais de convivència i de participació”

La proposta ha estat elaborada en base a les demandes que la fundació ha recollit dels ciutadans d’Olot. Afirmen que en aquests moments la ciutat compta amb aquesta mancança ja que hi ha diversos espais que s’estan utilitzant amb aquesta finalitat, però que no són apropiats.

David Serramitjana, President Fundació Fauna: “Ha de ser un espai prou ampli, protegit perquè els animals no puguin sortir, un espai agradable per a les persones que hi vagin, que tingui bancs, ombres, jardí, que s’hi faci la neteja periòdica per evitar les males olors i un espai amb una normativa que no sigui xauxa i que serveixi per poder-lo gaudir”

La fundació creu que durant el primer any s’hauria de construir un d’aquests espais proposats com a prova pilot i també s’hauria de fer un balanç sobre el nombre de gossos censats a Olot per tal de conèixer els barris amb més demanda.

x