Les Preses tindrà el seu primer campus de futbol gràcies a ‘The Samba Project’

Les Preses tindrà, per primer cop, aquest estiu el seu primer campus de futbol, un campus per a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys i que tindrà com a pilar fonamental la nutrició, i es durà a terme a les instal·lacions del Club Futbol Les Preses. La idea neix del projecte personal de Sergi Mateo, nutricionista del Girona Futbol Club, anomenat The Samba Project,


El campus es durà a terme de dilluns a divendres des de l’última setmana de juny  i les tres primeres de juliol, de nou del matí a sis de la tarda i amb possibilitat, només, de matí.

Sergi Mateo, The Samba Project i nutricionista Girona FC: “És un projecte que neix dins el meu projecte personal que és ‘The Samba Project’ i en el qual he confiat en l’Albert per la direcció del campus”

Albert Canal, director tècnic The Samba Project: “El campus està pensat per a nens i nenes de cinc a catorze anys i els tres eixos principals són el futbol, la nutrició i la diversió. Intentarem lligar tots els temes nutricionals i d’adquirir bons hàbits a partir d’una bona educació nutricional”

Xevi Colomer, president CF Les Preses: “Que sigui una bona experiència per als nostres jugadors i de la comarca i per part nostra encantats que hagin confiat en nosaltres i poder anar agafats de la mà amb aquest campus que començarem aquest estiu”

Pere Vila, alcalde Les Preses: “El que representa per a Les Preses poder tenir un campus a l’estiu evidentment és acabar de posar la cirereta al pastís d’aquestes instal·lacions”

Les places són limitades i les inscripcions estan obertes i es poden fer fins el 31 de maig, a través de la pàgina web sambaproject.com. D’altra banda els diferents clubs de futbol de la comarca rebran uns tríptics informatius on s’hi especifiquen els detalls del campus.