Doctor Prats farà un concert solidari a Olot l’1 de maig

Doctor Prats s’afegeix als actes de celebració dels 40 i 25 anys de les empreses garrotxines Masoliver i Bebeland. El grup actuarà a la sala El Torín d’Olot el proper 1 de maig a dos quarts de set del vespre, dins els actes de la Fira de la Primavera, per presentar el seu darrer disc ‘Venim de lluny’. Igual que la doble actuació d’Els Pets que han promogut pel 17 i 18 de maig, l’acte té un rerefons solidari: els beneficis recollits es destinaran a la lluita contra la pobresa infantil a través del projecte ‘Invulnerables’  que encapçala Sor Lucia Caram.

Les entrades pel concert de Doctor Prats estan a la venda des d’aquest dijous al web d’Olot Cultura, les oficines de Can Trincheria i la taquilla del Teatre Principal, i també es podran comprar una hora abans de l’acte a la mateixa sala El Torín.

x